Evanghelia după Jimmy Didier van Cauwelaert

ISBN:

Published:

Paperback

344 pages


Description

Evanghelia după Jimmy  by  Didier van Cauwelaert

Evanghelia după Jimmy by Didier van Cauwelaert
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 344 pages | ISBN: | 4.24 Mb

Suntem in anul 2026. Jimmy Wood, ingrijitor de piscine din Connecticut, ar putea fi fiul Fiului Omului. Experimentul genetic a fost comandat de presedintele Americii. Clinica in care copilul Jimmy traia izolat a ars din temelii, iar savantii siMoreSuntem in anul 2026. Jimmy Wood, ingrijitor de piscine din Connecticut, ar putea fi fiul Fiului Omului.

Experimentul genetic a fost comandat de presedintele Americii. Clinica in care copilul Jimmy traia izolat a ars din temelii, iar savantii si politicienii i-au pierdut urma, pentru a-l regasi din intamplare cand tanarul a implinit deja 32 de ani, aflandu-se deci in pragul unei ere a miracolelor pe care oamenii de stat vor sa si le adjudece. Dupa un training intensiv facut de expertii Casei Albe, Jimmy este propus spre omologare.

Insa Biserica refuza ca stiinta sa-i dicteze legile, iar Statele Unite incearca sa-si joace inca o data rolul de superputere, chiar daca harta Imparatiei Cerurilor nu poate fi trasata de mana omului. Rebel, inocent, usor de manipulat, increzator in transcendenta si parasit de oameni, Jimmy apare limpede ca o figura christica.

Va reusi el sa zdrobeasca angrenajul in care a devenit doar o rotita? Va putea el aduce o schimbare?Evanghelia dupa Jimmy, un roman care urmeaza a fi ecranizat de regizorul Alexandre Aja, pune in chipul cel mai original problema pariului credintei si castiga in mod cert pariul literaturii.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Evanghelia după Jimmy":


cammiebento.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us