30 Hazugság a Pénzről Peter Koenig

ISBN:

Published: February 25th 2012

Kindle Edition

91 pages


Description

30 Hazugság a Pénzről  by  Peter Koenig

30 Hazugság a Pénzről by Peter Koenig
February 25th 2012 | Kindle Edition | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 91 pages | ISBN: | 10.12 Mb

Sokat írtak már a pénzről - hogyan fektessük be, takarítsuk meg, váljunk milliomossá, találjuk meg az anyagi függetlenséget, jussunk ki az adósságból, változtassuk meg a pénzügyi rendszert, vezessünk egy üzletet, kerüljük el, vagy csökkentsük azMoreSokat írtak már a pénzről - hogyan fektessük be, takarítsuk meg, váljunk milliomossá, találjuk meg az anyagi függetlenséget, jussunk ki az adósságból, változtassuk meg a pénzügyi rendszert, vezessünk egy üzletet, kerüljük el, vagy csökkentsük az adófizetést.

Úgyhogy mi az ami kiemeli ezt a könyvet a boltok polcain található többi közül?A 30 Hazugság meghökkentő válasz egy újonnan megmutatkozó trendre, ahol az emberek érdeklődése a pénz iránt nem csak abból áll, hogy megpróbáljanak minél többet szerezni belőle, hanem szeretnék jobban megérteni a pénz egyre növekvően ellentmondásos, zavaros világát maguk körül. A tárgyalt témák közül néhány: honnan származik a bankok szemet kápráztató gazdagsága, az általános elszegényedés közepette, a nyugdíjak elpárolgása, a rohamléptekben fokozódó jövedelemegyenlőtlenség, a szociális rendszerek intenzív sorvadása, a megállíthatatlanul növekvő államadósság, hogyan kerülhetünk barátságba a pénzzel, és miért nincs belőle elég soha szinte senkinek?

Ez a könyv e témák egyszerű megértését ígéri.De ennél tovább megy.Ez a könyv nem csak felfedi a félrevezető hibákat és hazugságokat sok széleskörűen hirdetett és megkérdőjelezhetetlennek hitt elképzelésben a pénzről - fel is oldja őket! Járható kivezető utat mutat a pénz fojtogató rabságából, segít abban, hogy befolyásunk alá vonjuk ezt az örök fenyegetést jelentő, gyakran gyűlölt, elutasított, mégis sóvárogva vágyott világot.Megérthetjük, hogyan válhatunk végre a pénz áldozatából, a pénz és életünk teremtő erejévé.

Mert a pénz, széleskörű felmérések szerint, az egészség mellett magasan a legnagyobb érdeklődésünkre számot tartó téma. Viszonyunk hozzá egész életminőségünket alapjaiban meghatározó kérdés. Ideje, hogy felforgassuk, és megtisztítva a penészgombaként rátapadt fülledt hazugságoktól, félreértésektől, kitakarítsunk, alapos rendet rakjunk ezen a rendkívül érzékeny területen, mert:a sejtjeinkbe beleivódott évezredes szegénységből már elég volt, nemde?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "30 Hazugság a Pénzről":


cammiebento.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us